Bottom’s-Up Chandelier in CSI Spadina, Toronto

In late November 2016, the Centre for Social Innovation, a dynamic co-working space at 215 Spadina Avenue in Toronto became the most recent location for the installation of a bottom’s-up chandelier.
This restored brick-and-beam warehouse building, now a series of office spaces features lots of natural light, open spaces, a green roof and a living breathing bio-wall in the entrance lobby. The 4th Floor space for the Centre for Social Innovation (CSI) now boasts an additional green feature in the bottom’s-up chandelier which is prominently displayed over the communal kitchen within the entrance / gathering lounge.
The chandelier can be viewed during business hours weekdays and will be on exhibit until the end of May 2017.

img_5096 img_5092 img_5067 img_5110
img_5072

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: